Getuigen gezocht na schade aan auto

Geplaatst op 7 oktober 2017 11:34

Afgelopen zaterdagochtend tussen 09.15 en 09.30 uur reed een vrouw met haar Volkswagen Golf over de Haarstraat in Rijssen, vanuit het centrum in de richting van Nijverdal. Net na de bocht (ter hoogte van de apotheek) hoorde zij een knal aan de rechter achterzijde van haar auto, waarna ze werd ingehaald door 2 jongens op de fiets. Ze vermoedt dat één van beide jongens met zijn stuur haar auto heeft geraakt. De jongens zijn de Westerstraat in gefietst waarna mevrouw ze uit het oog heeft verloren.

Mevrouw heeft schade aan haar auto en zou graag in contact komen met de jongens, met name met diegene die de schade veroorzaakt heeft, zodat de afhandeling van de schade geregeld kan worden.

Het gaat om twee blanke jongens met een geschatte leeftijd van zo’n 7 à 8 jaar. Ben of ken jij (één van) deze twee jongens, neem dan contact met ons met de politie via één van de social media kanalen of via het telefoonnummer 0900-8844.