Getuige(n) gezocht van aanrijding

Geplaatst op 11 oktober 2017 15:05

Op dinsdagmorgen, 10 oktober 2017, rond 10.05 uur, reed een 33-jarige bestuurder van een zwarte Audi A2 komende vanaf de A1 en gaande in de richting van Enter links af de N347 op. Bij de verkeerslichten, om de N347 op te rijden (linksaf) richting Enter, stond links naast hem een ander voertuig. Beide voertuigen trokken gelijk op bij de verkeerslichten waarbij een aanrijding ontstond tussen de Audi A2 en een van rechtskomende auto, zijnde een Toyota Land Cruiser voorzien van een tandemasseraanhangwagen waarop een groot aggregaat stond.

De politie is op zoek naar de bestuurder en/of de inzittenden van het voertuig dat bij de verkeerslichten naast de zwarte Audi A2 stond, dan wel iemand die het ongeval heeft zien gebeuren. Bent u getuige geweest van dit ongeval neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via één van de social media kanalen.