Hoogwerker brandweer gearriveerd en ingezet

Geplaatst op 2 januari 2018 16:22 - Laatst gewijzigd op 2 januari 2018 21:10

Sinds vandaag beschikt Brandweer Rijssen weer over een hoogwerker. Tot vanochtend stond deze hoogwerker in Nijverdal. Door herpositionering van de redvoertuigen in de veiligheidsregio Twente is de hoogwerker verhuisd naar Rijssen.

Een paar uur nadat de hoogwerker in de kazerne was gestald werd deze al gealarmeerd. In de werkplaats van een boerderij op de Kloosterhoeksweg in Wierden was brand uitgebroken. De hoogwerker en de tankautospuit gingen beiden ter plaatse.

De brandweer had het vuur snel onder controle, waarmee uitbreiding tot andere delen van het object kon worden voorkomen.

Terwijl beide voertuigen nog weg waren brak er brand uit in een container bij het afvalbrengpunt in Rijssen aan de Nijverheidsstraat. Hiervoor zijn de tankautospuiten van Holten en Nijverdal gealarmeerd.

Foto’s: Hof van Twente Fotografie