Middels dit bericht wil ik u laten weten dat per 16 januari 2019 deze website is opgeheven.

Van kinds af aan werd ik al aangetrokken door blauwe zwaailichten en gillende sirene's. Toen ik in 2006 mijn eerste pieper kreeg begon ik met het maken van foto's, waarna niet veel later deze website ontstond. De interesse en belangstelling van de lokale gemeenschap was erg groot. Kijkend naar de bezoekersaantallen kan gezegd worden dat er in een behoefte werd voorzien.

Ik was getuige van leuke, komische oefeningen tot de afhandeling van erg verdrietige ongevallen. Met respect voor slachtoffers, omstanders, hulpverleners, getuigen en / of nabestaanden heb ik informatie en beeldmateriaal gedeeld om u als lezer van nieuws te voorzien. Naast het feit dat ik inmiddels niet meer in Rijssen woon, maar voornamelijk door tijdgebrek en verschoven prioriteiten, is hier nu een eind aangekomen.

Tot slot wil ik u danken voor uw bezoek aan en interesse in deze website.